Home |  Bestellen |  Vestigingen |  Neem contact op |  Nieuws |  Login

Englisch

Nederlands

banner banner banner banner banner banner

Nieuws

07 augustus 2014

Zoutreductie levensmiddelenindustrie werpt vruchten af

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft het rapport 'Monitoring van het gehalte aan keukenzout in diverse levensmiddelen 2013' gepubliceert. Uit dit onderzoek blijkt dat het gemiddelde zoutgehalte in levensmiddelen tussen 2011 en 2013 met circa 9 procent is gedaald.

Nieuws overzicht

juni 2011

[ 24 juni 11 ] In het eerste kwartaal van 2011 bedroeg de omzetgroei van biologische voeding in de supermarkten 32,3% vergeleken met dezelfde periode in 2010.

[ 22 juni 11 ] De supermarkten blijven gevoelig voor marktaandeel en een nieuwe promotiestrijd om de klant kan eenvoudig worden getriggerd.

[ 08 juni 11 ] Na jaren van groei neemt het promotieaandeel in de omzet van de supermarkten in de eerste 16 weken van 2011 ten opzichte van vergelijkbare periode niet meer toe.

« overzicht