Home |  Bestellen |  Vestigingen |  Neem contact op |  Nieuws |  Login

Englisch

Nederlands

banner banner banner banner banner banner

Nieuws

07 augustus 2014

Zoutreductie levensmiddelenindustrie werpt vruchten af

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft het rapport 'Monitoring van het gehalte aan keukenzout in diverse levensmiddelen 2013' gepubliceert. Uit dit onderzoek blijkt dat het gemiddelde zoutgehalte in levensmiddelen tussen 2011 en 2013 met circa 9 procent is gedaald.

Werken bij van Loon

Werken bij Van Loon is werken in een zeer hygiënisch bedrijf, met de modernste machines en met een moderne bedrijfsvoering. Wij stellen de klant centraal en bieden deze een hoge service. Dat betekent dat we ook hoge eisen stellen aan onze medewerkers. Voor (toekomstige) medewerkers betekent dat: samenwerken met je collega's én bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Kun jij je hier in vinden, dan is Van Loon een uitstekende werkgever. Een werkgever die goed betaalt, die mensen mee laat denken en die daarnaast ook voor een aantal aantrekkelijke extra's zorgt.